O nama

Dobrodošli na web stranicu agencije SPES, jedne od prvoosnovanih agencija za posredovanje pri kupnji i prodaji nekretnina na dubrovačkom području.

U okviru naše djelatnosti bavimo se posredovanjem pri kupnji, prodaji i najmu stanova, kuća, poslovnih prostora i zemljišta. Naš voditelj prodaje s dugogodišnjim iskustvom Frano Bezić, osim položenog stručnog ispita za posredovanje u prometu nekretnina, također je i licencirani procjenitelj vrijednosti nekretnina.

Kao Vaši agenti, mi svakodnevno istražujemo tržište nekretnina, proučavamo njegove prednosti i nedostake, kretanje cijena, ponuda i potražnje, a sve u svrhu prenošenja kvalitetnih informacija našim sadašnjim i budućim klijentima.

Opstanak na tržištu nekretnina nije ni malo lagan zadatak, a mi smo prije svega trudom, radom, poštenim i iskrenim pristupom prema svakom klijentu uspjeli biti na tržištu već više od 20 godina.

Glavni i konačni cilje je prvenstevno dugoročno zadovoljstvo klijenta.

Odlukom Hrvatske gospodarske komore URBROJ: 526-05-01-01/2-09-2 KLASA UP/I-330-01/09-01/637, agencija SPES i službeno je upisana u registar tvrtki kojima je dozvoljeno prometovanje nekretninama na području Republike Hrvatske.